Hello

Faceți căutări pe acest blog

Despre comenzi


Bine ai venit in micul meu colt de rai!!Nu e obligatoriu sa cumperi vreo bijuterie,ma bucur chiar si numai daca ramai aici sa vezi ce am creat!Daca pleci de aici cu un zambet in ochi,mi-am atins scopul!
Daca va place un produs si vreti sa-l cumparati,trimiteti un mail pe adresa sweet_sylvel_m@yahoo.com!
Plata se face,deocamdata,doar in sistem ramburs!
Livrarea coletelor se face prin Posta Romana,iar cheltuielile de expediere sunt de 8  lei.Nu percep taxe pt ambalare.
Nu am comanda minima,fiecare cumpara cat vrea si daca vrea.

Daca va place vreun produs din magazin,dar l-ati dori in alta culoare,sau aveti o alta idee,sau va doriti ceva special pt o ocazie deosebita,nu ezitati sa-mi trimiteti un mail,apoi discutam.Totul se poate rezolva!
E bine sa stiti ca toate bijuteriile sunt create intr-un mediu curat.Nu fac poze cerceilor purtandu-i in ureche,dimpotriva,atasez tortitele purtand manusi de unica folosinta,deoarece multe persoane au urechile sensibile.Odata create,bijuteriile sunt depozitate in cutii,departe de lumina,praf sau alti agenti alergeni!Fiecare comanda va fi insotita de un cadou,deoarece imi place ca fiecare client sa fie f multumit de munca mea. Valoarea cadoului va fi egala sau chiar mai mare decat taxele de expediere.
Daca va doriti un produs care e vandut,contactati-ma si va voi realiza un altul,putin diferit,fiindca am ales ca sa creez unicate (cat de unicat mai poate fi un produs in ziua de azi....).