Hello

Faceți căutări pe acest blog

joi, 3 mai 2012

Set "Rochita primaverii

Se spune ca atunci cand batranul an le-a impartit averea sa celor patru fiice,le-a spus sa-si aleaga fiecare si cate o culoare care sa le reprezinte.Primavara,fiind cea mai mica si fiind si foarte buna la suflet,le-a lasat pe surorile sale sa-si aleaga intai culoarea preferata.
Cand i-a venit randul,a spus ca-si alege culoarea verde,ocolita de surorile sale,ca sa se stie ca ea aduce renasterea naturii...De atunci,Primavara umbla imbracata cu o rochie verde...Verdele este culoare fertilitatii pamantului si sugereaza cresterea, expansiunea, nasterea si echilibrul. Bogatia campurilor inverzite sugereaza vioiciune si plenitudine , verdele indicand locurile unde a patruns viata.
Este culoarea nemuririi, universal simbolizata de ramurile verzi.
Cel mai cunoscut simbolism al culorii verde este cel legat de asocierea la regnul vegetal in plina reafirmare.
Daca e sa vorbim si despre legatura dintre culori si personalitate,cei care prefera verdele sunt deosebit de inclinati spre dezvoltare, spre progres. Indiferent de pozitia lor ei doresc sa colaboreze, sa ajute. In ajutor le vine si un simt de observare natural care ii face sa devina excelenti consilieri, fini psihologi, etc.. In plus,sunt buni
 ascultatori si persoane de incredere care tin de cele mai multe ori la secretele altora mai mult decat la cele proprii,devenind ceea ce se cheama un prieten adevarat,fericit, grijuliu si demn de incredere."Setul este compus din colier de tip matinee,cercei si inel.Desi pare somptuos,se preteaza f bine si la o tinuta simpla de coctail.Colierul are o lungime desfasurata de 52 de cm.
Este realizat din perle verde-inchis de sticla de 6 si de 8 mm,cristale multifatetate verde-menta de 6 mm,biconice verzi de 4 si 8 mm,cristale lacrima verzi,
margelute toho de 11 si de 8 si montees swarowsky de 4 mm.
Cerceii au lungimea de 7 cm,incluzand si tortitele cu tija ,model inimioara,placate cu argint.
Inelul are diametrul de 2,5 cm si nu are metal deloc,fiind realizat din margelute toho.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu