Hello

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 25 februarie 2011

Colier"Lacramioarele Alexandrei Feodorovna"-Vandut-


Alexandra Feodorovna Romanova a fost ultima tarina a Rusiei,omorata miseleste ,alaturi de intrega familie,de catre bolsevici ..Alexandra s-a născut la 6 iunie 1872 la Palatul Nou din Darmstadt ca Prințesa Viktoria Alix Helena Luise Beatrice de Hesse și de Rin.A fost al șaselea copil din cei șapte ai Marelui Duce Ludovic IV și al Prințesei Alice a Regatului Unit, care era a doua fiică a reginei Victoria și a Prințului Albert.
In 1884 l-a cunoscut pe tareviciul Nicolae,in 1889 s-au revazut si s-au indragostit unul de celalalt,iar in 1896,dupa 2 ani de logodna s-au casatorit.Au avut 5 copii,4 fete si un baiat.Alexandra si-a iubit mai presus de orice altceva,familia.Sotul si copiii au fost centrul universului ei,poate de aceea o si simt mai aproape de sufletul meu.Iubea nespus florile,dar,lacramioarele si liliacul au fost preferatele ei,iar movul era culoarea preferata de tarina!O intreaga camera din palat era decorata cu aceasta culoare.
In memoria tarinei martire,am creat cateva bijuterii care,mie personal,imi sunt extrem de dragi!
  Prima bijuterie din aceasta mini-colectie este un colier inspirat de evantaiul preferat al tarinei.
Un colier de tip princess,realizat din piele naturala alba,peste care am asezat muuulte pene in diverse nuante de verde,apoi am realizat buchetul de lacramioare din perle albe de sticla de 4 mm,cu varf din seed auriu de 2 mm si tulpine din seed verde sidefat de 2 mm.La baza colierului este un sir de perle de cultura albe de 6 mm,turtite.Lantul colierului este realizat din cristale multifatetate de 6 mm verde menta,seed auriu de 2 mm si perle albe de sticla de 4 mm.Zale argintate,inchizatoare toogle floare din argint tbetan,ace cu bucla negre.Lungimea desfasurata a colierului este de 44 de cm,iar evantaiul are latimea maxima ce 13,5 cm si inaltimea maxima de 6 cm.Evantaiul este dublat cu piele beige f fina.

 Colierul Princess are  intre 43-48 cm si se asaza pe clavicula, imediat sub baza gatului. Acesta este considerat colierul clasic, pentru ca lungimea sa il face deosebit de versatil. Poate fi purtat cu aproape orice fel de decolteuri, de la bluze la baza gatului sau cu decolteu rotund, usor adanc, pana la decolteuri adanci, pana la buric, dar se potriveste cel mai bine decolteurilor rotunde la baza gatului si reverelor inalte. Spatiul oferit de decolteul rotund si putin adanc al unei rochii clasice, cu croiala pe langa corp, este ideal pentru un colier Princess, iar privirea va fi indreptata astfel catre fata, gatul si pieptul tau.
Pret:42 lei

La cerere pot realiza ceva asemanator,dar,identic,nu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu