Hello

Faceți căutări pe acest blog

luni, 7 februarie 2011

Set "Remember",colier,bratara si cercei VANDUTPt ca avem atatea amintiri care nu vor decat sa revina la viata din cand in cand...
Pt ca amintirile ne definesc pe noi,ca oameni,dar ne personalizeaza pe fiecare...
Pt ca batranii nostri ne-au "predat",din dragoste,o parte din amintirile lor...
Pt ca vrem ca si cei mai tineri sa "vada" trecutul cu ajutorul amintirilor noastre....
Pt ca amintirea e clipa noastra de nemurire si pt ca asta e tot ce lasam in urma dupa marea plecare,am creat un set in culoarea sperantei,bleu-ciel,cu un model superb si cu flori acrilice bleu care amintesc de perfectele floricele "Nu-ma-uita".Fiecare perla,fiecare cristal,fiecare margica de nisip si fiecare floare poate pastra o amintire,iar cand veti purta setul,veti putea spune:"Imi amintesc de ziua ..."
Mie imi aminteste de calatoria in Ucraina,facuta de dragul socrului meu,pt a revedea locurile in care s-a nascut.Dar,celei care il va purta,ii va aminti altceva......


Setul este format din:
Colier clasic,de tip princess,realizat preponderent in tehnica RAW din sute de perle bleu de 4 si 6 mm,cristale multifatetate de 6 mm,perlute albe de 3 mm,delica bleu ,seed de 2 mm albastru cu miez argintiu si flori acrilice bleu.Inchizatoare toogle trandafir din argint tibetan,zale placate cu platina si crimpuri argintate!
Lungimea desfasurata a colierului,46 de cm.Fiind un colier clasic,versatil,se potriveste aproape oricarui tip de decolteu.Va conferi un aer de sofisticare oricarei tinute.
Bratara cu lungimea de 19 cm,cu inchizatoare toogle floare din argint tibetan si zale placate cu platina si argintate.
Cercei a caror lungime,incluzand si tortitele,este de 52 mm.Tortitele sunt placate cu argint,sunt mici si delicate si au aparatori placate cu argint,pt a nu pierde cerceii.Am ales sa pun aparatori specifice cerceilor cu tija fiindca nu am vrut aparatori gumate sau din silicon!Parerea mea e ca ar fi stricat imaginea de ansamblu:)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu