Hello

Faceți căutări pe acest blog

joi, 21 aprilie 2011

Set "Black dream" colier si cercei VANDUT



Negrul, ca si albul, poate insemna absenta culorii sau suma tuturor culorilor. Este, cu alte cuvinte, o negare sau o sinteza. Dupa cum isi inchipuie infernul la nord sau la sud, popoarele considera una dintre aceste directii ca fiind neagra. Nordul era negru pentru azteci sau chinezi, in vreme ce, pentru mayasi, negru era sudul. Cel mai adesea, aceasta culoare este inteleasa sub aspectul ei rece, negativ. Este simbol al doliului resemnat, fara speranta, o culoare a penitentei si a renuntarii la bucuriile acestei lumi. Calugarii se imbraca insa, din toate timpurile, in negru si ca sa-si proclame credinta. Calaretul din Apocalipsa sta pe un bidiviu negru, in crestinism Printul Intunericului este negru. Un caine rau este negru in cerul gurii, un pesimist "isi face ganduri negre", iar scolarii din Anglia numesc Black Monday (Lunea neagra) ziua reinceperii cursurilor. Negru este insa si pamantul fertil, pamantul cu mormintele din el, salas al mortilor, dar pregatind renasterea acestora. Cuvintele din Evanghelie "Daca samanta nu va muri" nu pot fi inchipuite fara aceasta matca neagra, capabila sa redea viata. Negrul este sfarsit, dar si inceput.Daca vorbim insa de epoca moderna,nu se poate sa nu pomenesc de celebra vorba din lumea designerilor de moda:"Negrul duce tot!"Dintr-o culoare purtata mai ales la tristete,sau ca sa arate ca cineva si-a pierdut o persoana draga,negrul a ajuns etalon de eleganta,un "must-have",ceva cu care nu dai gres niciodata!Cum nu exista domeniu in care sa nu fi patruns ideile inovatoare si indraznete,negrul a aparut si in lumea articolelor de nunta,desi multi considera acest lucru o anomalie!Dar,sunt persoane care ,fie ca le place aceasta culoare,fie ca le avantajeaza fizic,fie ca vor sa iasa din tipare,fie ca asa simt,aleg sa se imbrace mai mult in negru!In 2010,de ex,a fost f la moda sa ai la nunta,ca mireasa,ceva negru.
Colierul meu poate fi purtat de o persoana careia ii place negrul,sau de o mireasa nonconformista,de oricine,de fapt!!


E un colier realizat din cca 200 de cristale biconice de sticla de 4 mm,50 de cristale biconice de sticla de 7 mm,cuburi de sidef de 6 mm,cristale lacrima ,seed negru sidefat de 2 mm si seed hexagonal de 3 mm,argintiu metalizat,seed care face ca intregul colier sa straluceasca magnific,mai ales la lumina arificiala!Inchizatoarea,zalele,tortitele cerceilor si agatatoarea pt pandantiv sunt placate cu argint!
Lungimea efectiva a colierului este de 48 de cm,cea totala fiind de 54 de cm.
Cerceii au 7,5 cm cu tot cu tortite si au un model simplu si de efect!La cerere,cerceii pot fi pusi la tortite cu tija sau clipsuri!


Un set extrem de elegant si de frumos!
Si,spre marea mea bucurie ,acest set a castigat locul 1 la concursul "Mireasa neagra" de pe CDB!

Pret:77 lei

2 comentarii: