Hello

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 18 mai 2011

Set "My Queen" colier si cercei VANDUT


Istoria e ,pentru mine,unul dintre principalii "vinovati" in crearea unei stari de bucurie , de aceea nu se putea sa nu creez ceva in stilul victorian,atat de feminin si romantic,elegant si frumos!
Si,am realizat un set format din colier si cercei,numai buni de purtat la o ocazie speciala,set care va va ajuta sa va simtiti aidoma unei regine!


Intregul set este realizat din motive florale,atat de dragi mie,iar ca materiale am folosit perle de sticla,albe,ivoire,rosu inchis si visinii (in doua nuante) de 5,6 si 8 mm,seed argintiu de 2 mm,seed hexagonal alb de 3 mm,perle lacrima ivoire cu irizatii multicolore si accesorii din bronz antichizat (capacele filigranate,ace cu bucla si cu cap,zale de 5 mm si inchizatoare toogle cu floare).
Lungimea desfasurata a colierului este de 45 de cm,latimea maxima este de 11,5 cm,iar cerceii au lungimea de 8 cm si sunt pe clipsuri ( se pot pune,la fel de bine,tortite simple sau tortite cu tija,ambele variante placate cu argint sau din bronz atichizat).
Si,pentru a va bucura putin,iata cateva amanunte picante despre femeile din epoca victoriana si modalitatile lor de a transmite mesaje....
Femeile vremii foloseau evantaiele pentru a le transmite celor din jur intentiile lor iar orice gentleman cu intentii serioase trebuia sa stie pe dinafara semnificatia gesturilor. Instructiunile de utilizare a evantaiului arata in felul urmator:1. Gestul de a misca evantaiul foarte repede insemna ca posesoarea obiectului e furioasa, conversatia si compania fiind pentru ea iritante.

2. O miscare inceata a evantaiului arata fie dezinteresul fetei fata de conversatia sau de persoana din fata ei, fie faptul ca aceasta e logodita astfel incat atentia pe care i-o acorda un strain e nepotrivita.

3. Evantaiul asezat langa inima si privirile peste evantai ii spun unui barbat ca posesoare este indragostita de el.

4. Evantaiul pe jumatate deschis ce atinge buzele exprima si el iubirea.

5. Un evantai inchis in viteza se traduce ca un gest de ura.

6. Un evantai inchis normal si lovit de palma inseamna sfarsitul oricarei conversatii.

7. Mutarea evantaiului dintr-o mana intr-alta il anunta pe partenerul de conversatie ca cineva le urmareste discutia.

8. Deschiderea si inchiderea unui evantai de mai multe ori intr-o perioada scurta de timp ii spune unui barbat ca este nemilos fata de sentimentele femei din fata lui.
Pret:72 lei

2 comentarii:

  1. Esti fantastica.Cu fiecare lucrare ma uimesti.
    Felicitarile mele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult,Ionela!!Da' uite cine vorbeste???Ca ies din mainile tale numai bijuterii demne de printese!!!!

    RăspundețiȘtergere